درباره نشریه

به نام خالق "ن و القلم"

به حول و قوه الهی نشریه «آموزش و ارزشیابی» (فصلنامه) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اعتبار علمی - پژوهشی را به استناد نامه شماره 3/18/221561 تاریخ 1393/11/27 مدیرکل محترم دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی و دبیر کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ و همکاران، پژوهشگران، دانشجویان دکتری تخصص و کارشناسی‌ارشد می‌توانند مقاله‌های مستخرج از طرح‌های پژوهشی، رساله دکتری تخصصی و پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد را با توجه به عنوان و اهداف این این نشریه برای بررسی و چاپ به این نشریه ارسال فرمایند.

آغاز اعتبار علمی ـ پژوهشی این نشریه از شماره 25 ـ بهار 1393 (اول فروردین 93) می‌باشد.

1-   محتوای مقاله با اهداف این نشریه متناسب باشد.

2-   مقاله باید جنبه­­­ علمی و پژوهشی داشته باشد.

3-   حداقل یکی از نویسندگان مقاله استادیار باشد.

4-   مقاله حاصل مطالعات، تجربه­ ها و پژوهش­ های نویسنده یا نویسندگان باشد.

5-  قبلاً در هیچ یک از نشریات داخلی و خارجی یا مجموعه­  مقالات سمینارها و مجامع علمی به چاپ نرسیده یا به طور هم زمان برای سایر مجلات ارسال نشده باشد.

6-  فایل word و pdf مقاله نهایی را به همراه تکمیل شده فرم اصالت مقاله (تعهدنامه) به دفتر نشریه باید شود. فایل word اصالت مقاله را از سایت نشریه می‌توان دریافت نمود و یا با دفتر نشریه نیز می‌توان تماس گرفته و فایل را درخواست کرد.

7- کلیه مراحل و داور مقالات دریافتی از طریق این سایت نشریه انجام می‌گیرد.

این نشریه در   «پایگاه‌ استنادی علوم جهان اسلام» (ISC)،«پایگاه اطلاعات علمی نشریات دسترسی آزاد» (DOAJ) «گوگل اسکالر» (Google Scholar) «پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی» (SID)، «پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی»، «پایگاه مجلات تخصصی نور» (Noormags)، «مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم رفتاری» نمایه شده‌ است.

این نشریه چهار شماره در سال (فصلنامه) و در هر شماره هشت مقاله به دوزبان فارسی و انگلیسی منتشر می‌کند.

شرایط مجوز (Licence Terms)

کل محتوای مجله آزادانه برای مقاصد غیر تجاری در دسترس بوده و کاربران مجاز به استفاده از اطلاعات فراهم شده در مقالات این مجله مشروط به ذکر منبع و مرجع، می­باشند.

نسخه‌برداری و استفاده از مقاله‌های این نشریه تابع قانون دسترسی آزاد Creative Commons Attribution 4 می‌باشد.

سیاست دسترسی آزاد (Open Access Policy)

با راه‌­اندازی یک سیستم مدیریت یکپارچه برای نشریات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، همه مقالات مجله «آموزش و ارزشیابی» بدون هیچ هزینه‌­ای قابل دسترس هستند. ما با باور به این اصل که قرار دادن آزادانه نتایج پژوهش‌­ها در دسترس عموم، به تبادل بیشتر دانش در سطح جهان کمک می‌کند، به سیاست فراهم ساختن دسترسی آزاد به مجله به‌صورت برخط (Online) متعهدیم؛ تا بدین وسیله فرصتی برای پژوهشگران مختلف جهت انتشار مقالات و هم‌چنین دسترسی رایگان به متن کامل مقالات منتشر شده، فراهم آوریم.

استفاده از مقالات این نشریه (با ذکر منبع) برای همه رایگان می‌باشد.

زمان بررسی اولیه مقالات: در بازه زمانی یک هفته مقالات بررسی اولیه و تعیین تکلیف می‌شوند.

نوع دسترسی: امکان دسترسی آزاد به متن کامل مقالات در وب‌سایت مجله وجود دارد.

آرشیو نشریه: مقالات آرشیو ملی دیجیتال نشریات علمی ایران، آرشیو می‌باشد.

نرخ پذیرش مقالات در سال 1398: 6% درصد

نرخ پذیرش مقالات در سال 1399: 6% درصد